Lördag 27 juni

En underbar morgon att börja semestern på! 18 grader halvåtta på morron!
Dock blir det inget melodikryzzande på två veckor, då jag lämnar dator och bredband hemmavid..
Istället blir det att lösa krysset med tidning vid bilradion idag. Vilken nostalgi!
Trevlig sommar! 

Melodikrysset nr 25 2009

Jag tyckte det var svårt idag. Adress Rosenhill kom jag på först vid snabbgenomgången och då såg jag att Läderlappen måste passa in på operetten. För övrigt Mary J. Blige, Marilyn Monroe i filmen Låt oss älska (1960), Åse Kleveland, Eric Clapton, Lena Andersson och naturligtvis Maritza Horn och den sorgliga Lasarettsvisan (http://www.youtube.com/watch?v=SRTqKt7nlZM)
Trevlig sommar!

v25


Melodikrysset nr 24 2009

Flera chansningar idag, men visst var det C'est ci bon, Eartha Kitts gamla dänga som spelades på L11 och v7 (http://www.youtube.com/watch?v=b5WVkl_f7_E). Däremot v9 och L5 vet jag inte, men chansar på DU och OCH. Ngn som vet vad det var för något?
v12 Jacob GADE's Tango Jalousie lyssnade jag på senast igårkväll på Spotify. Danske gitarrvituosen Kaare Norge spelar klassisk gitarr grymt: (http://www.youtube.com/watch?v=wRX_8Es9MFU)

v24


Melodikrysset nr 23 2009

Det var svårt idag, jag fick googla (fuska) på det mesta, men får ändå gissa på V11, det kan inte vara så mkt annat om det skall börja på F, tycker jag? Mills Brothers hitta jag på Youtube, med en massa gamla godingar....
V8 missade jag oxå, (dvs chansar jag på) tyckte Anders sa Putte Wickman & Ivan Renlidens orkester?, Kan det vara  "Åh gamla stan" på V8, tro?


v23


RSS 2.0